Про ИНГ Тетово

инженеринг, дизајн и надзор

Про ИНГ Тетово (основана 1991) е фирма која се занимава со инженеринг, дизајн и надзор на станбени, приватни и индустриски објекти, како и реновирање и консултирање.

Контакт

Звонко Добривојевски, дипл. градежен инженер

Даме Рафајловски, дипл. инженер архитект


Телефон: +389 70 209 400   +389 44 334 000

Адреса: ЈНА 63 Тетово, Македонија. Најдете нè на Google Maps.